התקשרו עכשיו:
053-7570078

צור קשר

053-7570078

צור קשר באמצעות הטופס או התקשר: 053-7570078

דוכן פנקייק לאירועים – גונב את ההצגה

בכל אירוע יש איזו אטרקציה ש- "גונבת את ההצגה", ואם אתם מחליטים ללכת על דוכן פנקייק יש סיכוי טוב שזה יקרה. מדובר בדוכן אהוב במיוחד על ילדים ומבוגרים שתמיד מושך עניין רב, והניחוחות שלו נישאים בכל המתחם עם מתיקות חמימה. כאשר מגיעים אל הדוכן (כי פשוט אין ברירה) כדי לראות איך מכינים את הפנקייקים החמים על הפלטה, זוכים לחביתית מעולה עם מגוון תוספות לבחירה: בוטנים, סוכריות, קוקוס, סירופ שוקולד, סירופ מייפל ועוד.

מהפנקייק ההולנדי ועד האמריקאי

כאשר תזמינו אצלנו דוכן פנקייק לאירועים נספר לכם שיש כל מיני אפשרויות, כמו למשל דוכן פנקייק הולנדי, פנקייק רגיל, קרפ צרפתי, וגם וופל בלגי ועד לצ'ורוס הספרדי. לפי ניסיוננו, כל הבחירות מוצלחות וטעימות מאוד, וכל אחת מהן מביאה לאירוע את הניחוח והטעם המיוחד שלה. יחד עם זאת, אחד היתרונות של דוכן הפנקייק, שיכול להיות חשוב במצבים מסוימים, הוא שיחסית לפנקייק ההולנדי אפשר להכין אותו מהר יותר. המשמעות היא שכמות היחידות המוכנות בכל נקודת זמן יותר גדולה, ולכך יכולה להיות השפעה על התור ליד הדוכן – בעיקר באירועים רבי משתתפים ועם ילדים. מלבד זאת, הפנקייק הרגיל נראה יותר גדול ומזמין מההולנדי, אבל גם לאחרון יש יתרונות משלו ואנו משאירים את הבחירה בידכם.

למי שאינו יודע, הפנקייק האמריקאי הוא העבה ביותר מפני שלרוב מוסיפים אליו חומר התפחה כלשהו, לצד המרכיבים הרגילים שהם ביצים, חלב, קמח, שמן וסוכר. לעומת זאת, הקרפ הצרפתי הוא הדק ביותר ואילו ההולנדי נמצא בין שניהם מבחינת העובי, כאשר ישנן עוד גישות במדינות שונות כמו באנגליה, בגרמניה, בפולין ועד למזרח הרחוק. ובאשר לתוספות שעל הפנקייקים, אין גבול ליצירתיות בעולמנו החל מפירות יער, דרך ריבת חלב ועד לפטריות ואפילו בשר!

כמובן, בדוכן הפנקייקים שלנו מושם הדגש על תוספות מתוקות שמשאירות חיוך ענק על הפנים, בעוד החביתיות החמות והנימוחות נמסות בפה. יש מי שאוהב לאכול את הפנקייקים מגולגלים ויש מי שאוהב לחתוך אותם על הצלחת כמו פרוסות עוגה או חביתה – אבל מה שבטוח הוא שאף אחד לא יכול לעמוד בקסמם.

לצפייה לחצו כאן

למידע נוסף על דוכן פנקייק מחיר והתאמה לאירוע שלכם, פנו אלינו בטלפון 053-7570078 או במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..