התקשרו עכשיו:
053-7570078

צור קשר

053-7570078

צור קשר באמצעות הטופס או התקשר: 053-7570078

טאבון להכנת פיתות ומאפים נוספים

דמיינו לעצמכם את האירוע הבא, כאשר אל האורחים מתחיל הגיע ניחוח מתוק, מעט מסתורי אך מאוד מוכר. עד מהרה מתחילים להתקבץ מסביב לטאבון שבתוכו נאפות הפיתות, הפוקאצ'ות והפיצות, וממש אפשר לראות כיצד הבצק תופח ומשחים, ואיך התוספות מקבלות את הגוונים המיוחדים שלהן. אין ספק כי טאבון לפיתותולמאפים נוספים מהווה אטרקציה ותוספת מבורכת לאירוע, המקנה לו נופך מיוחד ואותנטי, וכמובן גם טעים מאוד.

כמה מילים על טאבון להכנת פיתות

אתם בוודאי יודעים שפיתות הן מאכל ים תיכוני עתיק יומין. בדרך כלל הן הוכנו על טאבונים העשויים מחמר, אבנים או בוץ עם ראש קטום ועם חלל תחתון להכנסת עצים והבערתם. באירוע שלכם לא נכין את הפיתות על טאבון עתיק מבוץ, כמובן, אלא על מכשיר מקצועי וגדול שפועל על גז, כך שהוא אינו פולט עשן ולמעשה אפשר להשתמש בו גם בתוך חללים פנימיים של מבנים.

עוד נציין שיש דרכים שונות להכנת בצק הפיתות, שהוא פשוט יחסית, ובדרך כלל על כל קילו קמח מוסיפים כף סוכר, שמרים יבשים, כף מלח, שתי כוסות בערך של מים פושרים, ושמן זית. אחרי שמכינים את הבצק מהתערובת ולשים אותו נהוג לכסותו בבד נושם ולהשאיר לתפיחה לזמן מה, ולאחר מכן מכינים כדורים קטנים ונותנים גם להם לתפוח. בהמשך מרדדים את הכדורים ויש הנוהגים להתפיחם שוב. כמו כן, על הפיתות אפשר להוסיף מגוון תוספות, כמו זעתר למשל, ולאחר שהן מוכנות אפשר למרוח עליהן לבנה, חומוס וכדומה. לפני ההכנסה מחממים טאבון להכנת פיתות לחום הרצוי בעזרת וסת הגז, ומתחילים באפייה.

למה דווקא טאבון לפיתות באירוע שלכם?

אנו מציעים קשת רחבה מאוד של דוכני מזון ואטרקציות לאירועים, וביניהם טאבון לאפיית פיתות. יתרון ראשון של טאבון לפיתות הוא שניתן להכין עליו לא רק פיתות אלא גם פוקאצ'ות, פיצות ומאפים נוספים. יתרון נוסף וחשוב הוא התאמה מצוינת לחיכם של אורחים מעדות וגילאים שונים, וכן לצמחונים. מעבר לכך, מי שעוד לא אכל פיתה חמה ונימוחה שיצאה מטאבון עדיין לא מבין עד כמה היא טעימה ומגרה יותר מפיתה רגילה מהסופר, אבל בשביל להבין את זה צריך פשוט לנסות.

לצפייה לחצו כאן

הזמינו טאבון פיתות

להזמנת טאבון להכנת פיתות ודוכני מזון נוספים, ולקבלת פרטים וייעוץ מקצועי בנושא,פנו אלינו בטלפון 053-7570078 או במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..