התקשרו עכשיו:
053-7570078

צור קשר

053-7570078

צור קשר באמצעות הטופס או התקשר: 053-7570078

דוכן תירס חם – בים בם בם

גם הילדים של היום ובוודאי הילדים של פעם גדלו על הסיפור "תירס חם", שתמיד עורר איזה רעב קטן ופיתוי גדול לתירס מבושל שיוצא מהקלחת היישר אל הצלחת. זוהי רק אחת הסיבות לפופולאריות הגבוהה של דוכן תירס חם כפי שאנו בפודקארטס מציעים, שתופס מקום של כבוד בכל אירוע ומשלב בין מאכל מהנה, משביע וגם בריא.

למה דווקא דוכן תירס?

יש לנו הרבה מאוד דוכני מזון מצוינים ואחד הבולטים שבהם הוא כאמור דוכן תירס. יש כמה סיבות טובות להזמין אותו לאירוע הבא שלכם:

  • כולם אוהבים – על טעם וריח אין להתווכח ובוודאי לא כשזה מגיע לתירס – פשוט כי כולם אוהבים אותו. את המאכל העסיסי והמבושל אנו מכינים לעיני האורחים ומגישים עם תוספות שונות לבחירה, כגון צ'ילי מתוק, מלח חמאה, מלח, מיונז וסלסה חריפה, כך שכל אחד יכול לבחור לעצמו בדיוק את הטעמים האהובים עליו או לנסות תוספות חדשות שעדיין לא מכירים.
  • לכל מזג אוויר – למי שזוכר, הסיפור "תירס חם" מתרחש בקיץ וזהו אכן תענוג גדול לאכול את התירסים המבושלים בליל קיץ חם. אבל התבשיל המהביל הזה גם מתאים מאוד לימי החורף מפני שהוא מחמם את הבטן ואת הלב עם הרגשה ביתית, ולכן מדובר בדוכן מצוין לכל ימות השנה.
  • גם טעים וגם בריא – כאשר מזמינים דוכנים לאירועים הכוונה איננה תמיד בריאותית, אלא לקבל מקסימום הנאה ותענוג ממאכלים משובחים. יחד עם זאת, במקרה של דוכן התירס אתם נהנים מכל העולמות.

לצפייה לחצו כאן

עוד מגוון דוכני מזון מעולים

בתור חברה המתמחה בתחום דוכני המזון, הקייטרינג והפקת האירועים אנו מציעים עוד קשת רחבה של דוכני מזון מעולים. בין היתר, תוכלו להזמין מאיתנו דוכן צ'יפס, סנדוויץ' בר, דוכן מרקים, מוקפץ תאילנדי, בר נאצ'וס, בורקס תורכי, דוכן פסטות, בר טורטייה ועוד הרשימה ארוכה. אם יש לכם התלבטות לגבי הדוכנים שמתאימים לאירוע שלכם אנו מזמינים אתכם להסתייע בניסיון העשיר שלנו, ולספר לנו מה עומד להתרחש: מה הקונספט של האירוע ומהו גודלו, מיהם המוזמנים ובאילו גילאים, איך נראה המקום ומהי האווירה המבוקשת. לפי הנתונים האלו ואחרים נעזור לכם לבחור את דוכני המזון שיהפכו את האירוע למוצלח ובלתי נשכח.

להזמנת דוכן תירס חם ודוכני מזון אחרים שלנו, פנו אלינו בטלפון 053-7570078 או במייל  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..